vineri, 20 ianuarie 2012

Rulada oua si carne de pui

Durata: 30min
Complexitate: Redusa
Ingrediente: pentru 4  portii: 8 oua, 1kg  carne  de  pui, sare, piper,  usturoi, o legatura patrunjel, vegeta, un  ardei iute, 1/2 pahar lapte, ulei.






Mod de preparare

Se taie carnea in cubulete mici si se prajeste intr-o  cratita cu un pahar de ulei, vegeta, piper, sare  dupa  gust. Cand  e  rumenita, se  adauga  usturoiul pisat  si  ardeiul  iute. Se  da deoparte pentru a se raci. Intre  timp  se  iau  doua  oua   se  bat  bine, cu 2 linguri lapte, sare, piper, vegeta dupa gust.

Se incinge uleiul pe foc mic, iar apoi rasturnam  in  cratita, ca  pe  o  clatita. Apoi  se  rastoarna  pe  o  farfurie  intinsa  si  se pune  cate  putin  din  aluatul  preparat cu carne. Apoi se ruleaza oul si se pune 1 minut pe fiecare  parte sa se  rumeneasca.

Pentru fiecare rulada puneti cate doua oua batute cu putin lapte, se adauga compozitia, se ruleaza si se pune sa se rumeneasca. Apoi se aseaza pe un platou si se presara putin patrunjel. Aceasta rulada se serveste cu cartofi prajiti si cu sos de rosii. Este foarte delicioasa! 
Pofta  buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu