Complexitate: Redusa
Ingrediente: pentru 4 portii: 8 oua, 1kg carne de pui, sare, piper, usturoi, o legatura patrunjel, vegeta, un ardei iute, 1/2 pahar lapte, ulei.
Mod de preparare:
Se taie carnea in cubulete mici si se prajeste intr-o cratita cu un pahar de ulei, vegeta, piper, sare dupa gust. Cand e rumenita, se adauga usturoiul pisat si ardeiul iute. Se da deoparte pentru a se raci. Intre timp se iau doua oua se bat bine, cu 2 linguri lapte, sare, piper, vegeta dupa gust.
Se incinge uleiul pe foc mic, iar apoi rasturnam in cratita, ca pe o clatita. Apoi se rastoarna pe o farfurie intinsa si se pune cate putin din aluatul preparat cu carne. Apoi se ruleaza oul si se pune 1 minut pe fiecare parte sa se rumeneasca.
Pentru fiecare rulada puneti cate doua oua batute cu putin lapte, se adauga compozitia, se ruleaza si se pune sa se rumeneasca. Apoi se aseaza pe un platou si se presara putin patrunjel. Aceasta rulada se serveste cu cartofi prajiti si cu sos de rosii. Este foarte delicioasa!
Se incinge uleiul pe foc mic, iar apoi rasturnam in cratita, ca pe o clatita. Apoi se rastoarna pe o farfurie intinsa si se pune cate putin din aluatul preparat cu carne. Apoi se ruleaza oul si se pune 1 minut pe fiecare parte sa se rumeneasca.
Pentru fiecare rulada puneti cate doua oua batute cu putin lapte, se adauga compozitia, se ruleaza si se pune sa se rumeneasca. Apoi se aseaza pe un platou si se presara putin patrunjel. Aceasta rulada se serveste cu cartofi prajiti si cu sos de rosii. Este foarte delicioasa!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu