vineri, 20 ianuarie 2012

Oua invelite in bacon

Ingrediente6 oua , 400 g cartofi , 1 fir de praz , 1 lingurita faina , 100 ml supa , 2 linguri smantana , 1 lingurita mustar iute , 1 varf de cutit de zahar , 1 lingura unt , 6 felii de bacon , 1 lingura ulei , cateva fire de patrunjel , sare , piper .








Mod de preparare

  1. Cureti cartofii, ii speli, ii tai rondele si ii pui la fiert in apa cu sare.
  2. Fierbi ouale tari si le cureti de coaja.
  3. Tai prazul rondele fierte si il calesti intr-o lingura de unt, adaugi faina, apoi torni supa treptat, amestecand continuu.
  4. Lasi sa fiarba 10 minute, iei vasul de pe foc, adaugi smantana, mustarul, condimentezi cu sare, piper si putin zahar, dupa gust si presari patrunjelul verde tocat.
  5. Infasori fiecare ou in felii de bacon, prinzi cu o scobitoare si rumenesti putin un ulei.
  6. Asezi sosul intr-un vas, pui ouale si le servesti cu cartofii fierti.
  7. Pofta buna !.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu